Succé för brunchbuffé på vineriet

Succé för brunchbuffé på vineriet

april 20, 2017 Av av Kristina Fröling

– Välkomna! Varsågoda att starta med en smoothie eller juice! Hedda har koll på glasen.

För sent för frukost och för tidigt för middag? Då är brunch det givna alternativet och på påskdagens premiär var det fullbokat hos Nordic Sea Winery i Simrishamn flera dagar innan det var dags att gå till bords. På söndag är det brunch igen med start klockan 11.30 och drygt tre timmar framåt. Och den som så vill kan kombinera brunchen med vinprovning och guidad tur i produktionen.

brunch-3

Brunchen passade fint för både bofasta och besökare att kombinera konstrundan med i söndags.

brunch-4

Sommeliern Ted har flera alternativ av husets produktion att erbjuda till brunchen.

brunch-8

Fräscha grönsaker och sallader i flera former tillsammans med chiligryta, choritzos och bacon samt gravad lax samt mycket, mycket mer.

brunch-9

Kevin ChulozN hanterar skickligt skärmaskinen när det är dags att fylla på med parmaskinka och fänkålssalami.

brunch-10

En pesto gjord som den ska göras samt morbier och brie med bröd och grissini är givna inslag på buffén.

brunch-11

– Brunchen är komponerad så att det finns mycket att välja bland också för veganer. Köksmästaren Fredrik Wallgren är nöjd med sin välkomponerade brunch.

/Länk till Nordic Sea Winery/

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save