Om oss

Välkommen till vår plattform Sajtseeing.se. Vi hoppas att du vill följa oss framöver. Här kommer vi att ge dig stort som smått, skratt som allvar. Vi väljer vinkel och vi blandar och ger. Ambitionen är att engagera, roa och oroa.

Sajtseeing.se är registrerad hos Myndigheten för press, radio och tv och har utgivarbevis.

Följ med oss på Sajtseeing.se här på bloggen, på facebook eller instagram.

 

kristina_f

Kristina Fröling, chefredaktör 

Utbildad i information och PR vid RMI-Berghs, Stockholm. Journalistutbildning vid Poppius Journalistskola, Stockholm. Sedan 1989 egen företagare. Redaktör och skribent samt fotograf för en rad bransch-, fack- och kundtidningar samt livsstilsmagasin. Talskrivare för uppdragsgivare på hög nivå inom näringslivet. Journalistiska uppdrag inom vård, omsorg, patientorganisationer och medicin. Bevakat seminarier, konferenser, kongresser med ansvar för dokumentation. Personporträtt av många kända profiler och resereportage från besöksmål, hotell och restauranger runt om i världen. Böcker utgivna på Brombergs samt Gothia Förlag. Reporter på Österlenmagasinet från 2012 till september 2016. Chefredaktör för Home & Country fram till 2018. Från 2019 chefredaktör för Countrysmart – magasinet för inredning, livsstil och trender.

kristina@sajtseeing.se

 

larsottosonx300Lars Ottoson, AD och ansvarig utgivare

Utbildad i marknadsekonomi vid IHM i Stockholm, arbetat som AD i byråbranschen. Övergick redan i unga år till att vara egen företagare. Var föregångare med att se möjligheterna med den digitala utvecklingen inom primärt den publicistiska världen och den grafiska industrin. Föreläste flitigt om teknikdriven affärsutveckling och gav ut magasinet ”Desktop” som väckte stor uppmärksamhet i vida kretsar. Anlitat som föreläsare hos RMI Berghs, Grafiska Institutet samt en rad företag inom näringsliv, organisationer och förvaltningar. Producerat en rad tidningar och utbildningsinsatser. Stort engagemang i lokal och regional utveckling med fokus på näringsliv och digitaliseringens möjligheter. Art director och ansvarig utgivare för magasinet Countrysmart.

lars@sajtseeing.se

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save