Nyfikat serverar påtår med klok galenskap

Nyfikat serverar påtår med klok galenskap

mars 29, 2017 Av av Pressmaterial

I andra säsongen av Nyfikat möter programledarna Johan Wester och Anders Jansson tio för dem okända gäster i tio avsnitt. Fotograf är Freddy Billqvist, ägare är Anagram Live AB.

Den populära podcasten ”Nyfikat”, med Anders Jansson och Johan Wester är tillbaka. Vårsäsongen innehåller tio avsnitt, varav sex stycken spelas in inför livepublik på Grand Hotel i Lund.

Nyfikenhet är något av de bästa redskap som finns för att hitta nya perspektiv och influenser. Genom nyfikenhet vidgas vår kunskap om andra liksom om oss själva, vilket i sin tur bäddar för utveckling och nya möjligheter. Det gillar vi, säger Anders Jansson och Johan Wester.

I Nyfikat träffar programledarna en för dem okänd gäst. I ett humoristiskt samtal drivs programmet av nyfikenhet kring gästens kunskap och perspektiv. Nya termer, fria associationer och många intryck utlovas. Och säkerligen en hel del ny klokskap och galenskap.

Nyfikat produceras av Anagram och spelas torsdag 30 mars kl. 18 och kl. 20, onsdag den 19 april kl. 18 och kl. 20 och onsdag 25 april kl. 18 och kl. 20.

Utöver detta spelas också fyra avsnitt in i studio, utan publik. Samtliga tio avsnitt läggs ut på måndagar med start 3 april.

Första säsongen spelades in och sändes under våren 2015.