Search

Om oss

Skånesydost.nu är registrerad hos Myndigheten för press, radio och tv och har utgivarbevis. Coachhouse AB är tillhandahållare av databasen Skånesydost, www.skanesydost.nu. Ansvarig utgivare är Lars Ottoson.

Välkommen till vår digitala informationsplattform Skånesydost.nu. Vi hoppas att du vill följa oss framöver. Här kommer vi att ge dig löpande information om vad som händer i sydöstra Skåne. Artiklar och reportage om aktuella händelser samt personporträtt och nedslag bland butiker och besöksmål. Näringslivet kommer vi att presentera i en serie reportage och kulturlivet speglar vi löpande. Prenumerera gratis och vi håller dig uppdaterad om vad som händer här på Skånesydost.nu. Har du idéer eller artikelförslag, mejla till oss på tips@skanesydost.nu

Vi vänder blad i mediavärlden i sydöstra Skåne och bläddrar framåt i den digitala strömmen. Med Skånesydost.nu öppnar vi en ny och lättillgänglig kanal för pappersfri journalistik. Vårt mål är inte att redovisa allt som händer i regionen. Ambitionen är i stället att engagera, roa och oroa.

Med granskande artiklar, ifrågasättande notiser och längre reportage vill vi ge en bild av händelser i omvärlden som påverkar oss här på Österlen och i sydöstra Skåne. Roar gör vi genom vårt eget urval bland kultur och nöjesaktiviteter. Snackisar, röda mattan och porträtt av intressanta personer kommer att vara stående inslag. Samt sist, men inte minst, Kristina Frölings egen blogg.

Då och då går vi på djupet i de historier och händelser vi väljer att ta upp. Vi gräver där vi står och hittar vi guld rapporterar vi det med glädje. För en bra spade och en vässad penna finns alltid en uppgift.

Stort som smått, skratt som allvar. Vi väljer vinkel och vi blandar och ger. Välkommen att följa oss på Skånesydost.nu! Och glöm inte att prenumerera så att vi kan hålla dig uppdaterad om vad som händer här på Skånesydost.nu

Skånesydost – ett nytt mediahus

Ett modernt mediahus med såväl pappersfri journalistik som traditionell mediaproduktion. En digital mötesplats, ett kunskapscenter med nätverksfunktion och utbildning på agendan.

Tveka inte!

Behöver du, ditt företag eller din förening hjälp eller utbildning inom pressinformation, mediaproduktion, journalistik, text, bild, grafisk form, mediaträning, marknadsföring eller PR? Vill du veta mer om sociala medier och marknadsföring? Tveka inte, maila till konsulterna@skanesydost.nu vi bokar gärna in ett förutsättningslöst möte.

Vill du vara med?

Vill du vara med och blogga på Skånesydost.nu. Vi söker dig som har en kvalité i det skrivna ordet och som inte ryggar för att framföra dina synpunkter och åsikter eller helt enkelt bara vill roa dina läsare med bra text. Kontakta oss nu! Sänd oss ett prov på vad du gör. Sitt inte och vänta på att vi kontaktar dig. Att spela svårfångad hör till en annan tid. Nu gäller det att snabbt ta för sig i den digital värld som skapar dramatiska möjligheter att utveckla och förändra hela vår verklighet.

Välkommen till Skånesydost.nu

 

kristina_f

Kristina Fröling, chefredaktör

Utbildad i information och PR vid RMI-Berghs, Stockholm. Journalistutbildning vid Poppius Journalistskola, Stockholm. Sedan 1989 egen företagare. Redaktör och skribent samt fotograf för en rad bransch-, fack- och kundtidningar samt livsstilsmagasin. Talskrivare för uppdragsgivare på hög nivå inom näringslivet. Journalistiska uppdrag inom vård, omsorg, patientorganisationer och medicin. Bevakat seminarier, konferenser, kongresser med ansvar för dokumentation. Personporträtt av många kända profiler och resereportage från besöksmål, hotell och restauranger runt om i världen. Böcker utgiven på Brombergs samt Gothia Förlag. Reporter på Österlenmagasinet från 2012 till september 2016. Chefredaktör för Lifestyle Home & Country sedan oktober 2017.

 

larsottosonx300Lars Ottoson, ansvarig utgivare

Utbildad i marknadsekonomi vid IHM i Stockholm, arbetat som AD i byråbranschen. Övergick redan i unga år till att vara egen företagare. Var föregångare med att se möjligheterna med den digitala utvecklingen inom primärt den publicistiska världen och den grafiska industrin. Föreläste flitigt om teknikdriven affärsutveckling och gav ut magasinet ”Desktop” som väckte stor uppmärksamhet i vida kretsar. Anlitat som föreläsare hos RMI Berghs, Grafiska Institutet samt en rad företag inom näringsliv, organisationer och förvaltningar. Producerat en rad tidningar och utbildningsinsatser. Stort engagemang i lokal och regional utveckling med fokus på näringsliv och digitaliseringens möjligheter. Art director för Lifestyle Home & Country sedan oktober 2017.

Kontakt:

Har du idéer eller artikelförslag maila till oss på tips@skanesydost.nu

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Sänd oss din e-postadress så får du regelbundet vårt nyhetsbrev. Gratis!
Vi kommer inte att sälja din e-postadress vidare eller dela den med någon annan.