Spjutstorpsrevyn uppdaterar inför 2017

Spjutstorpsrevyn uppdaterar inför 2017

november 8, 2016 Av av Lars Ottoson

Ett vasst gäng är taggat inför premiären den 26 januari. Då går ridån upp för ”Spjutstorpsrevyn version 2.2” och föreställningen är just vad den heter. I år är det 22 år sedan urpremiären och några planer på att sätta punkt är inte aktuellt.

Två nya aktörer är aktuella i årets produktion. Det är Margareta Johanson som är årets sufflör och inhoppare om någon blir sjuk. Och så är det Nils Larson, lite nygammal eftersom han tidigare deltagit som musiker men i år också kommer att stå på scen.

Revyn blir som vanligt en klassik nummerrevy med många favoriter på scen och Allan Persson gör naturligtvis sin gubbe. Ensemblen utlovar en slagkraftig, grymt rolig och aktuell revy med kopplingar till USA-valet, sociala medier, pärleporten och en och annan stockholmare. Föreställningen varar cirka två timmar inklusive paus.

Premiär blir det torsdagen den 26 januari och föreställningen spelas torsdag, fredag, lördag och söndag vecka 4,5 och 6. Torsdagarna och fredagarna klockan 19, lördagar och söndagar klockan 15.

Nytt för i år är att biljetterna säljs över nätet. Men också i teaterhallens entré om det finns några kvar.

– Men chansa inte, det brukar alltid bli fullsatt. Köp i god tid på nätet, säger Ingvar Gustavsson.

Samtiga föreställningar spelas i Teaterhallen, Folkets Park, Tomelilla.

2017 års ensemble består av:
Ingvar Gustafsson
Åsa Person
Nils Larsson
Malin Gustavsson
Margareta Johansson
Magnus Gustafsson
Lotta Rosdala
Allan Persson
Peter Jakobssons
John Svensson
Bengt Persson