Modernt går igen

Modernt går igen

november 9, 2016 Av av Pressmaterial

 

– Ett besök på mässan i Brösarp är en upplevelse man inte bör missa. Här finns något för alla plånböcker, säger arrangörerna Jan-Erik Öhgren och Christian von Grothusen.

För elfte gången i rad arrangeras ”Moderna i Brösarp”. Mässan är den första i Sverige som enbart fokuserar på nittonhundratalets banbrytande design. Moderna möbelklassiker, konsthantverk, konst och vintagemode kommer att fylla mässlokalerna i Brösarp.

Mässan är inte bara ett tillfälle till inköp utan lika mycket en möjlighet att lära sig något om nittonhundratalets design. Utställarna har gedigen kunskap och står gärna till tjänst med information om sina objekt. Vill besökare ha egna föremål värderade går det bra att ta med dem till mässan. Ett foto på något ärvt eller förvärvat är ofta tillräckligt för ett första utlåtande. Mässan är också ett tillfälle för den som vill sälja något eftersom utställare söker ständigt efter ”nya” objekt.

– Valet av utställare har gjorts med omsorg för att säkerställa en hög kvalitet och här finns några av Nordens mest välrenommerade antikhandlare med inriktning på nittonhundratalets formgivning, säger Christian von Grothusen.

Mässan pågår den 11 – 13 november. Öppet fredag 13 – 19, lördag 10 – 18 och söndag 10 – 16.

ribbhagen

I år kommer Antikrundans silver och smyckesexpert Jan Ribbhagen att värdera publikens medhavda föremål. Missa inte detta tillfälle att upptäcka att ni har en ”Riktig ryyysare”!

 

Save

Save

Save