Buda för en god sak genom Musikhjälpen

Buda för en god sak genom Musikhjälpen

december 14, 2017 Av av Kristina Fröling

Till förmån för Musikhjälpen auktionerar tre välkända kockar ut en unik middagsupplevelse för tio personer. Gemensamt för dem är byn St:Olof, kunskap om vegetarisk matlagning och en vilja att göra gott för andra. Årets tema för insamlingen är ”Barn är inte till salu” – lika aktuellt som angeläget.

Kockarna, som nu tillfälligt slagit ihop sina kastruller för en god sak, är Martin Morand, Matti Holgersson och Linus Hornwall.

Martin Morand är medlem i Svenska Konditorilandslaget, vinnare av Dessertmästarna 2015 och OS & VM medaljör med Skåne Kulinar och Svenska militärlandslaget. Matti Holgersson äger och driver det uppmärksammade bageriet, Byvägen 35 i Sankt Olof. Med sin fantastiska känsla för bröd och vegetarisk kost har hembageriet varit både nominerat till flera utmärkelser och blivit vida omtalat. Linus Hornwall (bilden), är tidigare OS-medaljör som medlem i Skåne kulinar, köksmästare på Ystad Saltsjöbad samt ny för i år som lagledare för Skåne Kulinar.

– Vi kommer att skapa en exklusiv och unik middag med sex rätters för tio personer exklusive dryck, säger Linus Hornvall.

Middagen kommer, exklusivt för vinnarna, att serveras den 17 april på Byvägen 35 i Sankt Olof.  Det är första gången de tre kockarna valt att göra en middag tillsammans för att samla in pengar till Musikhjälpen. De tre kockarna tipsar om att ett bud till Musikhjälpen kan leda till en unik julklapp som dessutom gör gott. Och som därigenom räcker till fler än de tio som kommer att få ta del av den.

Mer information och om hur det går till att lägga bud finns på: https://www.tradera.com/item/2805/297810967/6-ratters-middag-for-10-personer-skapad-av-prisbelonta-kockar-pa-osterlen-