Drottningar på löpande band i Tomelilla

Drottningar på löpande band i Tomelilla

mars 2, 2018 Av av Kristina Fröling

Roa sig kungligt brukar det heta när det vankas något extra kul. Men nu är det drottningar som står för underhållningen och de gör det med humor, sång och dans. Onsdagen den 7 mars klockan 19.00 spelas föreställningen Drottningsylt på scenen i Teaterhallen, Tomelilla Folkets Park.

Det är Josefin ”Josefinito” Johansson som tillsammans med Robert Noack kommer att presentera Sveriges alla drottningar i en rasande fart. På en dryg timme kommer publiken att få träffa dem alla – närmare 70 stycken! Det börjar med Sigrid Stordåda och fortsätter via bland många andra Karin Månsdotter och drottning Kristina, fram till vår egen drottning Silvia. Med massor av humor, sketcher, sång och dans kommer de alla att bli livs levande på scenen.

Josefin Johansson är komiker, artist och ståuppare. Hon har deltagit i Doobidoo, Så ska det låta, Allsång på Skansen, Kändisbarnvakten och senast nu i höst i final i På spåret. Robert Noack är sångare och skådespelare och har bland mycket annat spelat Karl-Oskar i nyuppsättningen av Kristina från Duvemåla.

– Missa inte chansen att se den här hejdlöst roliga föreställningen, säger Susanna Widlundh, ordförande i Tomelilla Riksteaterförening.

Biljetter bokas på Tomelilla Kulturhus, 0417-181 16 eller på info@tomelillateaterforening.se

Biljetter kan också köpas direkt på Tickster. Speltid: Cirka en timme, pris: ordinarie 190 kr, Scenpass 140 kr och ungdom 100 kr.