Helgloppis poppis i Tomelilla Folkets Park

Helgloppis poppis i Tomelilla Folkets Park

februari 15, 2017 Av av Kristina Fröling

Fullt med gammalt och nytt var det när loppisen i Folkets Park i Tomelilla hade premiär. På lördag är det dags igen med start klockan 11.

Kängor, cd-skivor och kastruller fick möjlighet till nytt liv när det i söndags var premiär för loppis i Tomelilla. På lördag är det dags igen och därmed har rotundan fått ett nytt tillskott. Ingvar Gustafsson är nöjd med både säljare och kunder.

Rotundan erbjuder med sin stora yta många möjligheter för evenemang. Och för parkens ägare Ingvar Gustafsson är det angeläget att lokalen används för att bidra till ekonomi i driften. Idén om loppis visade sig väl värd att prova.

– Det blev jättebra. Trevliga säljare kom med sina saker och det enda de behöver göra är att hyra ett bord på plats. Och massor av trevliga människor kom och köpte saker. Det hela blev som en trevlig mötesplats för både nytta och nöje, säger Ingvar Gustafsson.

Efter två genomförda omgångar av helgloppisen kommer han att utvärdera och det finns goda chanser till fortsättning.

Den som vill hyra bord till lördagens loppis är välkommen att ringa Ingvar Gustafsson på 070-271 45 77. Bordshyran är 100 kronor per bord och måttet är 180 x 80 cm.

loppis-2

– Jag är på plats på lördag igen med unik musik som inte finns på Spotify, säger Lars Bejmar, Tomelilla, som enbart säljer oanvända grejer.

Ring Ingvar Gustafsson på 070-271 45 77 om du vill boka loppisbord eller hela parken.

 

Save

Save

Save