Kiviks hotell tar ny höjd

Kiviks hotell tar ny höjd

juli 1, 2019 Av av Kristina Fröling

Champagne, hattar och flaggan i topp! Allt enligt tradition när Kiviks Hotell höll sommarens fest i fredags. Och därmed förklarades de fem nya rummen med havsutsikt invigda.

Kiviks hotell har höga ambitioner, och den som gillar utveckling och förnyelse blir inte besviken. Sen kan andra gnälla bäst de vill över arkitektoniska feltänk och övergrepp . Konferenser, fester och bröllop avlöser varandra under året liksom weekendgästerna. Trädgården blomstrar ikapp med hotellet och det högt rankade köket, och utsikten över Hanöbukten är hur lång som helst. Varma dagar kommer ett glas i Baccus Bar väl till pass, och är det fredag är det bara att komplettera med ostron.

Som sig bör i en invigning är det läge att kolla i backspegeln.  Ove Linde, som tillsammans med hustrun Lisbeth äger hotellet, är nöjd med den senaste utbyggnaden på ett helt nytt våningsplan. Samt renovering och nya badrum av flera av rummen. En investering på 12,5 miljoner, och som säkert också kommer att ge mervärde för näring och liv i bygden. Och något för kommande generation i familjen att bygga vidare på i framtiden. Men med Ranelids devis i behåll: ”Havet och himlen är Kiviks äldsta vänner.”

Klicka på det röda för mer om sommaren på Kiviks hotell

Champagne i Baccus Bar hör sommaren till på Kiviks hotell.

Bland smakproven på kökets höga nivå bjöds bland annat råbiff från lokal uppfödning.

Kiviks hotell är en mötesplats året om. Och få tackar nej till sommarfesten.

Blev det en bra bild?

Nu du Ranelid, nu ska du höra vad damen har att säga dig!

Husets barnbarn har ordet och nog har Kiviks hotell välartade påläggskalvar.

Allt under kontroll under solen.

Ingen sommar på Österlen utan hattar.

Pipps blue Six levererade en rad kända låtar. Alltid bättre än nya!

Rum med utsikt över den italienska trädgården och Hanöbukten.