Spelman på taket – se & hör!

Spelman på taket – se & hör!

september 5, 2017 Av av Kristina Fröling

Lars Walldov, Malmö Opera, besöker ännu en gång Tomelilla. Nu är det musiken och innehållet i musikalen Spelman på taket som står på programmet. Tisdagen den 12 september kl 19.00 är han på plats i Kulturhuset.

Han har gjort sig känd för sina personliga och ytterst sakkunniga föreläsningar om operor och musikaler som spelas på Malmö Opera. Med stor inlevelse kommer han att berätta om mjölkutköraren Tevje och hans öden och äventyr. Och han kommer också att spela valda delar av den speciella klezmerinspirerade musiken i föreställningen Spelman på taket.

Söndagen den 17 september anordnar dessutom Tomelilla Riksteaterförening en bussresa till Malmö Opera för att se musikalen med Philip Zandén i huvudrollen som Tevje. Bussen avgår kl. 14.00 från Lidls parkering i Tomelilla och föreställningen börjar kl 16.00 på Operan.

För mer information, se hemsidan; tomelilla.riksteatern.se. Föreläsningen är gratis men anmäl deltagande till Kulturhuset. Bindande anmälan till bussresan skickas till info@tomelillateaterforening.se.

Spelman på taket, Fiddler on the Roof, Malmö Opera, 170824.

Spelman på taket. Foto Malin Arnesson