Stjärnorna Landgren & Järås tackar för sig

Stjärnorna Landgren & Järås tackar för sig

februari 4, 2018 Av av Kristina Fröling

Jazz under stjärnorna sjunger inte på sista versen. Men paret som sett till att tända publiken under många år har nu beslutat att lämna över taktpinnen till Branteviks IF. Nisse Landgren och Beatrice Järås önskar dem all lycka inför sommarens aktiviteter.

Nisse Landgren och Beatrice Järås har arbetat med jazzkonserterna på Branteviks idrottsplats i 15 år. De har de senaste tolv somrarna varit ansvariga för urvalet av artister, och idrottsföreningen har ordnat med de praktiska arrangemangen. Årets program har idrottsföreningen själva satt, och den musikaliska profilen kommer att breddas.

Enligt tradition har varje onsdagskväll under stjärnorna avslutats med musik av Funk Unit. Så blir det inte i år, men det kommer ju fler somrar…och vid en titt i Nisse Landgrens kalender för 2018 kan det nog vara lite skönt också att låta Branteviks IF stå för det hela.

n-och-b-2-1

– Det ligger ingen oenighet eller schism bakom vårt beslut, vårt avslut skedde i all vänskaplighet. Vi kände helt enkelt att det var dags att kliva av och låta nån annan ta över, säger Nisse Landgren och Beatrice Järås.