Visning av konst pågår

Visning av konst pågår

april 10, 2017 Av av Kristina Fröling

Tre medarbetare hos Uppvik & döttrar visar nu fler talanger än till vardags. Ingrid, som gör ritningar till våra hus. Andreas, som kunden möter på visningar och i telefon. Och så Lena, som skriver texter och fotograferar.

Vanligt är att mäklare ställer ut, men då brukar det handla om en skylt som visar vägen till ett objekt som är till salu. Mera sällan handlar det om att en mäklarfirma arrangerar en konstutställning. Men undantag finns.

– En mäklare ska självklart ägna sig åt att sälja hus men vi vill ta mäklaryrket ett steg längre. Vi vill med vår utställning ”Med passion för Hus & Konst” spegla vår dagliga gärning där det goda hantverket och det konstnärliga anslaget är lika självklara ingredienser som vår kunskap och erfarenhet av husaffärer, säger Lotta Nordstedt.

Det är andra året i rad som mäklarfirman genomför arrangemanget.

– Vi tycker att det är ett trevlig och avslappnat sätt att möta kunderna. Vi hade en mjukstart förra året som var väldigt uppskattat av säljare, köpare och konstintresserade. Arrangemanget är mycket större i år och vi har därför hyrt in oss på den fyrlängade gården Olle Ols gård/Yoga Shiva utanför Gladsax. Den kommer dessutom att vara till salu senare i år.

Alla är välkomna att se på konsten, fika och prata hus.

ingrid-fredriksson-collage