Sanna fakta hos Michelsens

Sanna fakta hos Michelsens

september 24, 2017 Av av Kristina Fröling

Från mobbad högstadieelev till hyllad artist har Sanna Nielsen tagit klivet i höga klackar. Just nu är hon aktuell på Lorensbergsteatern i Göteborg och nästa sommar leder hon allsången på Skansen igen. I helgen stod hos på scen hos Michelsens i Ystad och Tomelilla för femte året i rad.

En av hennes yngre släktingar vill inte riktigt tro på Sanna Nielsen när hon säger att hon bor i en lägenhet i Stockholm. Han är övertygad om att hon bor i TV:n och familjen hemma i Skåne hinner hon inte träffa särskilt ofta. Därför är det med extra stor glädje hon tar emot tillfällen att jobba i södra Sverige.

Och publiken i Tomelilla tog emot henne med applåder, glädje och jubel. Både barn och vuxna tog till sig hennes budskap i låten Inte ok som hon skrivit själv. Hon uppmanade vuxna att se till att barn blir sedda och att de ska få möjlighet att utveckla sina talanger. Samt att mobbing aldrig är ok.

– Jag blev mobbad för att jag stack ut med mitt intresse för sång och musik. Jag skulle inte tro att jag var något!

Men de som ville se henne svag fick allt så de teg.

– Jag blev starkt i stället och jag känner stor glädje och tacksamhet över att stå här på scenen i dag och känna att jag är välkommen.

I början av sin karriär var små scener i bilhallar, shoppingcentra och firmafester det som gällde. Numera är Michelsens ensamma om att få ha henne utöver till exempel Malmö Opera, Oscars och Skansen.

Till lördagens framträdande i Ystad kom hon direkt från Lorensbergsteatern i Göteborg där hon spelar revy med Robert Gustafsson, Rachel Mohlin, Kim Sulocki och Anders Jansson.

Sanna Nielsen gillade publiken i Tomelilla.

sanna-3-3

Ålder spelar ingen roll – de flesta kan texten när Sanna Nielsen sjunger.

sanna-2-2

– Kom till Skansen nästa sommar! Jag väntar på er där, sa Sanna Nielsen till publiken.

sanna-1-1

I´m in love – låten från Melodifestivalen i en stillsam version tillsammans med sambon Joakim Ramsell.