Tävla och vinn en gåsamiddag!

Tävla och vinn en gåsamiddag!

oktober 17, 2016 Av av Redaktionen

Spättan var en av gästernas stora favoriter på Skillinge hamnkrog i somras. Och den fortsätter att sätta sprätt på matlusten också nu när hösten är här. Snart får den gott sällskap av Mårten gås och den som är med och tävlar kan vinna just en gåsamiddag för två på hamnkrogen.

Reglerna är enkla. Kom och ät lunch eller middag, fyll i tävlingskupongen och lägg i burken på bardisken. Lite svårare kan det vara att svara rätt på själva frågan:

Hur många spättor serverade vi här på krogen i somras?

Elin Dahn Gellerfelt, som tillsammans med Janne Häggemo, äger och driver krogen vet förstås svaret.

– Kanske ingen gissar exakt rätt men någon kommer ju att vara närmst, säger Elin Dahn Gellerfelt.

Hamnkrogen serverar lunch tisdag till och med fredag varje vecka. Tre alternativ finns för ”100-lappen”, varav ett är vegetariskt. Och så finns förstås à la carten att välja från. Kvällar, lördag och söndag varierar menyn. Sedan starten i samband med påsken har det hänt mycket på hamnkrogen. Musik- och temakvällarna har varit många och den uppmärksammade pridedagen får sannolikt en fortsättning nästa sommar.

– Vi hoppas nu att så många bofasta som möjligt vill komma hit och äta då och då. Det är en förutsättning för att vi ska kunna ha öppet. Det ska kännas som ett andra vardagsrum och inte vara märkvärdigt på något vis. Vi gör också gärna arrangemang för föreningar, organisationer och företag som vill ha möten i en trevlig miljö och samtidigt passa på att äta god mat.

Sista dag för att vara med och tävla om gåsamiddagen för två är den 30 oktober.

– Kom igen nu och var med och tävla om en gåsamiddag! Elin Dahn Gellerfelt har koll på spättorna. Ät, svara på frågan, lägg i burken och håll tummen för gåsamiddagen.

brodet

­ Varsågod, här kommer brödet!

Save

Save

Save

Save

Save