Bröllop på kartan

Bröllop på kartan

februari 27, 2019 0 av Kristina Fröling

Enligt Magdalena Ribbing kan man gifta sig var som helst, och då menar hon att vigsel i allt från luftballong och balkong till slott, koja och kyrka är helt i sin ordning. Och bröllopet kan vara stort och påkostat, eller litet och sparsmakat. Till stor sorg för anhängare av vett och etikett finns Magdalena, landets ledande expert på området, inte med oss IRL längre. Men hennes person och hennes goda råd består.

Några geografiska områden för bröllop är inte inkluderade i hennes böcker, men Österlen har så klart det mesta att erbjuda i den allt mer växande bröllopsindustrin. Här finns maten, miljöerna och havet. Samt de entreprenörer och aktörer som tillsammans erbjuder allt för festen utom gästen. Och de vet att stora som små bröllop har en gemensam sak för de två som ska bli ett. Planering! En resa i sig, där det gäller att skaffa så mycket information som möjligt. Just därför bestämde sig en grupp entreprenörer att sätta Österlen på kartan för de som är i startgroparna för vandringen mot altaret. Eller var nu vigseln ska förrättas. Alternativen är många, men i slutändan är valet ett.

Under Bröllopsrundan lördag den 23 mars är det bara att ta kartan i handen och besöka alla de företag som erbjuder produkter och tjänster för bröllop. Kartan och alla medverkande företag finns listade på Bröllopsrundans hemsida. Paret på bilden heter Lottie och Stefan, och själv var jag bröllopsfotograf när de gifte sig för några år sedan.

Klicka på det röda och gå direkt till Bröllopsrundan Österlen

Det här är företagarna som tillsammans bjuder in till Bröllopsrundan Österlen.