Inga buggar i Version 2.2

Inga buggar i Version 2.2

januari 27, 2017 Av av Kristina Fröling

You gave me fever! Hon vill ha fiber och det fort – varför tar det så lång tid? Lotta Rosdala kan både agera och sjunga samt skriva text.

Fiber, invandring, Trump och diet för allas krav – check! Spjutstorpsrevyn 2017 har prickat in de hetaste ämnena på agendan, globalt som lokalt. Vid torsdagens premiär presenterade ensemblen många roliga och väl genomförda nummer i god variation. Plats för mycket skratt och en extra varm applåd för den klart lysande stjärnan Lotta Rosdala.

revy-1

Karl-Oskar och Kristina måste emigrera för att få fiber. De har hört att Tryde är rätta platsen där alla surfar på xx megabit.

revy-4

Himlen är överbokad och kan inte ta emot en enda nyanländ till. Och att ringa klagomuren är ingen idé – det är flera miljoner före i kön.

revy-6

Donald Trump är på turné i Europa och trumpetar om sina internationella relationer. I Schweiz besöker han Västerås och han ska köpa hela kungahuset.

revy-10

Veganer, vegetarianer, LCHF:are och glutenintoleranta med flera får sig en släng av sleven av köksmästaren som ska presentera en meny för 150 bröllopsgäster.

Här köper du biljetter:             Tidigare artikel:

 

Save

Save

Save

Save