”På samma våglängd” snart på Skillinge Teater

”På samma våglängd” snart på Skillinge Teater

juli 27, 2017 Av av Kristina Fröling

Efter succé och fulla hus på Ystads teater och i Båstad är det dags igen. Lördag den 19 och söndag den 20 augusti levererar Karin Bergquist och Harald Leander, i samspel med Salongsorkestern, ett stycke radiohistoria från tiden 1925 – 1945. Musik, nöje och nyheter står på tablån.

Efter föreställningarna och framgångarna med ”I god beredskap” och ”Pilsner & champagne” var det dags för ”På samma våglängd”. Här vippar jazzgossar på sina bakdelar, kjolarna blir korta, ljudfilmen har premiär och cykeln spelar en viktig roll när det är dags för semester. Här ryms också skvättar av både dekadens och pilsnerfilm, det dansas i folkparkerna och swingpjattarna gör sitt till. Men det mullrar också av oro i Europa, börsen kraschar och jämlikhet är ingen självklarhet i nyhetsstudion där Karin Bergquist och Harald Leander har rollerna som nyhetsuppläsare, reportrar och artister.

Speltid lördag 19 augusti klockan 18 och söndag 20 augusti klockan 15. Biljetter bokas och säljs på Skillinge Teater, telefon 0414-300 24.

vaglangd-2-2

Salongsorkestern, storband med stråkar och vokaltrio, står för musiken.

vaglangd-3-3

 

 

Save