Sväng med häng i vingården

Sväng med häng i vingården

juli 2, 2019 0 av Kristina Fröling

Vin, musik och grill blir det när Dan Hylander, Py Bäckman och Janne Bark gästar Skepparps Vingård. Allt i en skön blandning av klassiska favoriter och nyskrivna låtar. Söndag den 4 augusti klockan 18 börjar konserten och baren är öppen från kl. 15.30.

Det legendarisk rockparet Py Bäckman och Dan Hylander fyllde på 80- och 90-talet arenorna med publik, framgångarna var stora och de sålde både guld och platina. Många år har passerat sedan de stod på samma scen. Men nu är det dags igen, och under sin turné gästar de Skepparps Vingård strax utanför Kivik på Österlen.

Det blir en helkväll inramad av vingården. Mat, vin och miljö finns redan på plats, och med musik och presentation av en av Sveriges stora låtskatter bör det inte bli annat än fantastiskt.

I samband med konserten serveras grillbuffé och baren är öppen från och med kl. 15.30. Ståplatser gäller, men alla är välkomna att ta med egen stol. Samt gärna paraply, om det är risk för regn. Eftersom Skepparps Vingård är restaurang med fullständiga rättigheter är det inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

På scenen finns också gitarristen Janne Bark, piano och sång Magnus Ludvigsson och på percussion och sång Pontus Ludvigssoon.

Biljettbokning www.tickset.com