Eklaholm tar plats på Malmömässan

Eklaholm tar plats på Malmömässan

mars 3, 2017 Av av Kristina Fröling

– Massor med positiva kommentarer för vår monter och det är underbart roligt, säger Karl Fredrik Gustafsson och rundar av med ett glas efter en lång dag.

För fjortonde våren i rad samlas rådgivare, företagare och de som ser Vår Trädgård som en bra marknadsplats för att odla sina relationer. Mässan pågår till och med söndag den 5 mars. Karl Fredrik på Eklaholm är med och visar färg och form.

Trädgårdstrenden och intresset för odling fortsätter att öka och Vår Trädgård är ett redskap för företag att visa och profilera sig själva samt sina produkter och tjänster.

– Vi har kunniga besökare som vet vad de vill ha och de söker helheten, produkterna, inspirationen samt rådgivningen hos oss. Vår Trädgård speglar den fina bredd som finns i branschen i just Skåne, säger mässarrangören Numera Mässor AB.

Utställarna täcker in allt för såväl den lilla täppan som för den stora anläggningen. Mässan är en omfattande satsning med aktörer från hela trädgårdssektorn. Inspirerande miljöer ska ge besökaren möjligheter att hämta nya idéer till den egna trädgården.

Många ser, enligt arrangören, mässan som ett viktigt första spadtaget inför  våren och trädgårdssäsongen 2017.

En av utställarna är Karl Fredrik Gustafsson som på kort tid planterat Eklaholm på Österlen.

– Vi är här för att leverera inspiration. Och vi har med oss ett fint sortiment som är till salu i montern, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Själv har han lyckats få in en hel trädgård i montern. Första mässdagen var han i Köpenhamn klockan 04 för att hämta julrosor och luktärter. Inspiration och hårt arbete är inget att spara på.

massan-1

I monter F:79 på Malmömässan levererar Karl Fredrik på Eklaholm både inspiration och tulpaner, julrosor och luktärter

Länk till:  /Mässan Vår Trädgård, Malmö 2017/    och   /Karl Fredrik på Eklaholm/

 

 

Save

Save

Save

Save